Advertisement

Φωτια Σαμοσ - Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν.

Φωτια Σαμοσ - Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν.. Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό και οι ανακοινώσεις χαρδαλιά. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια.

Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο: Εκκενώθηκαν δύο ξενοδοχεία
Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο: Εκκενώθηκαν δύο ξενοδοχεία from www.ieidiseis.gr
Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. «έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω… Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου.

Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev.

Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ.

Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο: Εκκενώθηκαν δύο ξενοδοχεία
Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο: Εκκενώθηκαν δύο ξενοδοχεία from www.ieidiseis.gr
Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε στη σάμο σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου.

Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα.

Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη.

Ναβάλνι: Ο αδερφός του κατηγορείται για παραβίαση ...
Ναβάλνι: Ο αδερφός του κατηγορείται για παραβίαση ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα.

Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων.

Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό και οι ανακοινώσεις χαρδαλιά. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Posting Komentar

0 Komentar